Абітурієнтам 2020

Друзі, скоро ви складете ЗНО, закінчите школу, і здійсните свій перший за важливістю вибір: де здобувати обрану професію, з яким містом і якими людьми пов’язати наступні 4-6 років навчання і життя.

Ми переживаємо непрості часи: пандемія небезпечного вірусу, карантин, вимушені обмеження свого життєвого простору, невідомість і навіть розгубленість… Це час випробувань, Але і час нових можливостей, і час відповідальних кроків.

У сучасному світі можна дистанційно – в Інтернеті – знаходити інформацію, спілкуватися, вести бізнес, займатися творчістю. І все ж невід’ємними життєвими потребами залишаються безпосереднє спілкування з людьми, життя в гармонії.

Ритм життя постійно прискорюється і вимагає творчих підходів. Сьогодні культурна, творча складова будь-яких професій є запорукою успіху. Саме тому культурний кругозір та здатність до творчості, які розвиває культурологічна освіта, дають можливість швидко реагувати на зміни. Важливо не тільки здобути цікаву професію, але й знайти престижну роботу.

Чи знаєте ви про те, що, креативні індустрії, які підтримують стартапи, інновації та підприємництво, стимулюють туризм та інвестиції, надають УТРИЧІ більше робочих місць для молоді, ніж інші сфери економіки?!

Чи розумієте ви, що саме тому, здобувши фах культуролога, у вас буде ВТРИЧІ більше шансів отримати гідну роботу, порівняно з іншими спеціальностями?!

Чи хотіли б ви працювати за улюбленою спеціальністю, заробляючи достойні гроші?!

Тоді ВАМ – до НАС!!!
За культурою і творчістю – майбутнє!

МИ НАДАЄМО:
• якісну сучасну освіту та диплом, який визнається в Європі;
• можливості навчання за кордоном і здобуття другої вищої Європейської освіти паралельно з українською, міжнародні стажування та грантові програми;
• перспективу працевлаштування управлінцем культурної сфери, аналітиком і консультантом в органах влади та бізнес-структурах; аніматором, креативним директором; менеджером галерейної і виставкової сфери, соціокультурних проектів та креативних індустрій.

МИ ГАРАНТУЄМО:
• спілкування із високопрофесійними і неординарними викладачами під час лекцій і практичних занять;
• унікальні, цікаві й захоплюючі навчальні курси, що можуть конкурувати з дисциплінами, які читаються в наймодніших і найсучасніших університетах України (і…світу);
• творчу атмосферу на парах і поза ними.

МИ ЗАБЕЗПЕЧИМО:
• можливість поселення у гуртожиток;
• навчання за індивідуальним планом працюючим студентам;
• сприяння і допомогу в організації цікавого студентського дозвілля.

ЩО ПОТРІБНО ВІД ВАС?:
• успішно скласти ЗНО з історії, української мови і літератури, географії або іноземної мови;
• вчасно подати документи на спеціальність 034 Культурологія факультету культури і мистецтв Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки;
•БАЖАННЯ БУТИ УСПІШНИМИ!

За детальною та інформацією звертайтеся на ФБ-сторінку кафедри культурології СНУ імені Лесі Українки:https://www.facebook.com/Кафедра-культурології-та-хореографічного-мистецтва-СНУ-імені-Лесі-Українки–1477278752574150/, на офіційну сторінку університету.

Контактні телефони:067 334 3073;050 101 1453;095 540 1784;063 443 8749

Кiлькiсть переглядiв: 488

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.

ЗЗСО "ЛІЦЕЙ №5 І-ІІІ СТ. М.КОВЕЛЯ"

м. Ковель, вул. Театральна 17. тел. 5-04-02

Дата останньої зміни 05 Січня 2023

Фотогалерея